Evli cütlüklərin əksəriyyətinin ən böyük arzusu valideyn olmaqdır. Ətraf mühitin çirklənməsi, kimyəvi tərkibi qidaların artması qadınlarda hamilə qalmağı çətinləşdirib.

Axşam.az xəbər verir ki, holland mütəxəssis Maryan Vukoviç apardığı araşdırma nəticəsində sübut edib ki, bəzi ərzaqları çox yemək qadınların hamilə qalmasını həm asanlaşdırır, həm də körpənin sağlam doğulmasına kömək edir.
 
Maryanın siyahısına aşağıdakı ərzaqlar daxildir:

· Soyutma və ya sobada bişirilmiş kartof

· Buğda bişirilmiş balıq və digər dəniz məhsulları

· Qaynadılmış və ya buğda bişirilmiş tərəvəzlər

Bunları çox yemək hamilə qalma ehtimalını artırır.

Qətiyyən olmaz!
Kərə və ya bitki yağında hazırlanan qızartmalar.



loading...


                 

Digər