Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin

Qabıq və meyvə arasındakı ağ hissəni mütləq yeyin
3099 dəfə oxunub
  • A-
  • A
  • A+

Bəzi meyvələr var ki, onlar qabığı ilə yeyilir. Bəzilərini isə qabığı soyularaq qəbul edirik.

Axşam.az xarici KİV-ə istinadən qreyfrut, naringi, portağal kimi qabığı soyulduqdan sonra altında qalan ağ hissəciyin orqanizmə olan faydaları haqda məlumat verir:

Bu ağ hissə sinir sistemini sakitləşdirir;

Qan dövranını yaxşılaşdırır;

Xalesterola və yüksək təzyiqə qarşı mübarizə aparır;

İştah açır;

Dərini canlandırır, gözəlləşdirir;

Həzm prosessini yaxşılaşdırır;
 
İmmuniteti möhkəmləndirir.